woensdag 9 april 2014

Inventor HSM 2015


Inventor HSM 2015 is beschikbaar

Autodesk released Inventor HSM, de volledig geïntegreerde CAM oplossing voor Autodesk Inventor. Inventor HSM 2015 helpt CNC machinebedieners, ontwerpers en engineers om hun Inventor-ontwerpen om te zetten in produceerbare onderdelen door het genereren van de meest vloeiende freesbanen, direct in Inventor.
“In de productiewereld is kwaliteit zeer kritisch” zegt Carl White, directeur Manufacturing bij Autodesk. “Inventor HSM helpt gebruikers om stukken te maken met een zeer hoge oppervlaktekwaliteit en bespaart ondertussen waardevolle tijd en gereedschappen”
Inventor HSM 2015 bevat een volledige Inventor 2015 licentie en geeft een compleet CAD/CAM pakket met een volledige “van-ontwerp-tot-productie” ervaring. Inventor HSM bevat de volgende functies:
  • Flexibele 2.5D, 3D en 3+2 freesbaanopties en instellingen voor de hoogst mogelijke oppervlaktekwaliteit.
  • Simulatiegereedschappen om de gebruiker te helpen om de bewerkingen te controleren voordat de CNC programma’s op de machine draaien
  • Zeer uitgebreid configureerbare postprocessors en een krachtige CNC-editor die gebruikers in staat stelt om de programma’s op maat te maken voor hun machine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten